Победа и загуба за 14- годишните девойки на ХК”Панагюрище”

На 29 октомври  в зала „Арена Асарел”, ХК „Панагюрище” бе домакин на първия турнир от зоналното първенство за 14 год. девойки. В първата среща Панагюрище победи Хасково с резултат 23:8 /13:2 на полувремето/. Втората среща панагюрските момичета загубиха от Сливница с 20:11 /8:6 на полувремето/. Въпреки загубата нашите момичета показаха потенциал и добра игра, като се има в предвид,че в основния състав има само една състезателка на възрастта си,а всички останали са една година по-малки.
ХК „Панагюрище” беше в състав: Дарина Кирилова, Божидара Карагьозова, Аделина Футекова, Шинка Филипова, Цветелина Пашова,Теодора Панова, Габриела Щрангова, Даниела Куртакова, Ваня Шиндарова, Венета Николова, Екатерина Баракова, Милка Юрукова, Петя Калагларска,Станислава Петрова.
В зоналното първенство на тази възраст участват още два отбора -Поморие и Бургас,които играят по между си. На 3 декември двете групи ще се съберат на турнир в Хасково и отборите от нашата група ще играят срещу отборите от бургаската група.
Ръководството на ХК „Панагюрище” благодари на родителите и феновете  за присъствието в залата и подкрепата.

На 1 ноември Панагюрище ще бъде домакин на първия турнир от зоналното първенство за 16 год. девойки, с участието на четири отбора.Турнира ще започне в 10.00 ч. в зала „Арена Асарел”.

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn