Победа и загуба за 19-годишните девойки на ХК“Панагюрище“

Днес в Хасково стартира първенството в Националната група за 19г.девойки./ род.2002 г и по-малки/ след шестмесечно прекъсване. В първия мач панагюрки надделяха категорично над Нове-Свищов с 23:12 /8:3 на полувремето/. Втората среща с шампиона „Бъки“ панагюрските хандбалистки изиграха равностойно до средата на второто полувреме ,където за пореден , но за съжаление за последен път поведоха в резултата 16: 15. След този момент и при пет изпуснати дузпи от нашия отбор, „Бъки“ обърнаха резултата в своя полза и срещата завърши в тяхна полза 23:17 при 10:10 – първото полувреме.

„Всички състезателки на „Бъки“ трупат опит при жените в „А“ група, а ние имаме само една състезателка – род.2002г , която за втора поредна година ще се състезава за отбора на Плевен в А“ група, всички останали девойки са по-малки и липсата на физическа сила и опит изигра своето влияние“, коментира треньорът Любка Карагьозова.

На 18 октомври в неделя в зала „Арена Асарел“ ще се проведе първя турнир на Южната Б група. Всички фенове на хандбала могат да подкрепят нашия отбор при спазване на противоепидемичните мерки.

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn