Поздрав от кмета на община Панагюрище по повод Деня на здравните работници – 7 април

Уважаеми лекари, стоматолози, медицински сестри, акушери, лаборанти, специалисти и работещи в системата на здравеопазването,

Приемете нашите най-сърдечни поздравления и искрени благопожелания към всички Вас, по случай Световния ден на здравето и Професионалния празник на здравния работник – 7 април.
Използваме повода, обединяващ на този ден работещите в сферата на здравеопазването от целия свят, за да изразим нашата признателност към всички Вас, призвани да се грижите за най-ценното богатство – здравето, за труда Ви, Вашата посветеност, всеотдайност и грижа, за надеждата, която дарявате!
Вие сте хората, които сте на първа линия и носите най-сериозната тежест в пандемичната обстановка. Хората, които неуморно и безстрашно продължават да се борят срещу вируса, който преобърна живота ни за последната година.
В духа на днешния светъл празник, Ви желаем сили и вяра, с които да посрещате предизвикателствата на всеки следващ ден, и удовлетворение и благодарност на пациентите Ви. Следвайте пътя на тази благородна професия с гордост и удовлетвореност, с онази човешка топлина и стремеж към подкрепа на хората.

ЧЕСТИТ ПРОФЕСИОНАЛЕН ПРАЗНИК!

С уважение,

НИКОЛА БЕЛИШКИ

КМЕТ НА ОБЩИНА ПАНАГЮРИЩЕ

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn