Позитивни послания отправиха чрез музиката ученици от СУ”Нешо Бончев”

Който обича музиката, никога не може да бъде  нещастен, това доказаха ученици от 1, 2 и 3 клас на СУ”Нешо Бончев” с музикалната палитра, която представиха на сцената на НЧ”Виделина – 1865” в сряда, 17 май. Бончевци работят по проект „Твоят час” под ръководството на Юлия Богоева. Както всички средства, и модерните технологии създават чудесни моменти допълващи  музиката. За мултимедийното осъществяване допринесе Цветанка Мулешкова, родител на дете от групата. В ролята на водещи бяха третокласничката Соня Гоешкова  и десетокласникът  Стоян Иванов, който през април тази година участва в конференция за борба срещу глобалното затопляне в Сингапур. Залата беше украсена с екопослания за опазване на водата и планетата, изработени от децата.

DSC04359 DSC04360

Вокална група „Музикална магия” изпълни песни посветени на България , любовта, доброто, приятелството, красивата природа и необходимостта тя да бъде опазена, прозвуча изпълнение на пиано.

DSC04362 DSC04371 DSC04381 DSC04394 DSC04396 DSC04399 DSC04408 DSC04412

„ Обичайте и изучавайте великото изкуство на музиката. То ще открие пред вас цял свят на възвишени чувства и мисли. То ще ви обогати духовно. Благодарение на музиката ще откриете в себе си нови, непознати преди за вас сили. Ще видите живота в нови цветове” , призоваха бончевци.

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn