Поибренската общественост с Благодарствен адрес към кметския екип на община Панагюрище

Поибренската общественост- кмет на с. Поибрене, родители, учители, директор и ученици на ОУ”Свещеник Недельо Иванов” сърдечно благодарят на община Панагюрище и по-специално на кметския екип- г-н Никола Белишки и г-жа Галина Матанова за спечеления и реализиран проект за реновиране на училището.
От днес 30.01.2019 г. учениците , родителите и учителите влязоха в едно коренно променено , блестящо, свежо и чисто училище- всички класни стаи са реновирани, училищния коридор, стола, покрива на училището са ремонтирани. Изкъртената санировка е възстановена изцяло.
Този изключително стойностен проект на община Панагюрище за създаване на позитивна образователна среда изисква от всички нас да даваме повече- да мотивираме учениците, обучавайки ги в тази прекрасна образователна среда към по-добри резултати, към завършване и на средно образование и приобщаване към нормална икономическа среда- не да чакаш на социални помощи, а да издържаш семейството си работейки и плащайки данъците на Република България.
Оттук нататък трябва да успеем да опазим постигнатото, апелираме към всички наши ученици и родители да пазят и да не рушат. Тези които идват да играят в училищния двор след 16.00 ч. нека да го правят само на футболното игрище, а не на площадката между ново санираните стени. Училищното ръководство, учителите, кметът и полицаите на с. Поибрене сформират щаб за опазване на материалната база в училището и ще налагат строги санкции, без никакви компромиси на нарушителите.
Убедени сме, че нашите ученици и родители оценяват и ще пазят облагороденото ни училище, така че то да просъществува и за бъдещите поколение в този реновиран вид.
Директор:
30.01.2019 г. Дидка Лукова Пенева
с. Поибрене

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn