„Полет към изкуството“ с талантите от школата по поп и джаз пеене към ЦПЛР-Панагюрище

Възпитаниците на школата по поп и джаз пеене „Евгений Зумпалов“ към ЦПЛР – Панагюрище показаха своя талант в един „Полет към изкуството“. Годишният концерт на младите таланти се състоя на 13-ти юни, в голямата зала на Театър Дом-Паметник, и постави началото на тазгодишните Юнски празници на изкуствата в Панагюрище. Сред гостите на концерта бяха заместник кметовете на Община Панагюрище Галина Матанова и Георги Павлов, Иванка Тодева, главен експерт „Образование и младежки дейности“ в Община Панагюрище, директорът на ЦПЛР Недялка Наплатанова, родители и приятели на изпълнителите.

Учениците на музикалните педагози Нона Немигенчева, Пепа Филина, Величка Маслева и Юлия Богоева показаха на сцена своите постижения от положения труд през цялата учебна година и завладяха публиката с емоционалните си изпълнения. Многобройните награди и отличия, завоювани през годината от младите панагюрски таланти са признание за положения труд от деца и преподаватели, обединени от голямата любов към изкуството.

В края на концерта, директорът на ЦПЛР Недялка Наплатанова връчи почетни грамоти за цялостна дейност на четири млади талантливи момичета, които тази година завършват средното си образование, и ще напуснат школите в Центъра– Габриела Шкодрева и три от мажоретките на „Елинор”.

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn