Поради ремонт в поликлиниката, общопрактикуващите лекари ще работят само сутрин

В продължение на един месец, общопрактикуващите лекари, чиито кабинети се намират в сградата на първия етаж на ДКЦ, ще работят само до обед, съобщиха медиците. Причината за промененото работно време на джипитата е започващият текущ ремонт на първия етаж на сградата на поликлиниката в Панагюрище.

Касае се за подмяна на дървени преградни врати с алуминиева дограма, подмяна на водопроводна инсталация за студена вода със съответните отклонения, ремонт  на компрометирана канализационна инсталация, ремонт на електрическа инсталация  и електрическо табло, шпакловка и боядисване на коридори, ремонт и оборудване на санитарни помещения.

Припомняме, че през месец август Община Панагюрище обяви обществена поръчка за текущ ремонт на първия етаж на сградата на поликлиниката в Панагюрище. Общата прогнозна стойност на поръчката бе в размер на 22 574 лева /без ДДС/.

От началото на годината общопрактикуващи лекари в панагюрското ДКЦ проведоха няколко срещи с кмета на община Панагюрище и дискутираха нуждата от ремонт на помещенията, кабинетите и коридорите на първия етаж на ДКЦ. Че са предвидени средства за подобряване на условията в поликлиниката, стана ясно още при приемането на бюджета на Общината за тази година. Ангажираност за подобряване на базата на лечебното заведение градоначалникът потвърди и по време на срещите с джипитата.

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn