Поставиха кутии за дарения в подкрепа на 40-годишната жена от с.Оборище, която се нуждае от спешна операция

Кутии за дарения за набиране на средства в помощ на 40-годишната Ненка Сапункова от село Оборище, която се нуждае от спешна операция на бъбреците са поставени в фризьорско ателие „Маги Стил” на градския пазар и в магазин „Хавита”/срещу Бизнес клуба/. Необходимата сума, с която семейството й не разполага, е 20 000 eвро.

„От дарения на клиенти във фризьорския салон и приятели успяхме да съберем сумата от 450лв.+ 460лв., които внесох по нейна сметка в ОББ. Надявам се в следващите дни да успеем да съберем още, тъй като са недостатъчни, и вярвам, че ако сме многобройни, макар и с по- малки суми, ще успеем да и помогнем”, написа в социалните мрежи собственичката на салона Магдалена Раленекова и благодари на всички, подкрепили благородната инициатива.

Ето какво сподели в зов за помощ братът на Ненка Сапункова  в социалните мрежи:

ЗОВ ЗА ПОМОЩ
Мили приятели,
40-годишната ми сестра НЕНКА СТАЙОВА САПУНКОВА от с. Оборище, община Панагюрище се нуждае от спешна операция на бъбреците, тъй като и двата спряха да функционират. Има възможност да бъде оперирана в клиника в Турция, но необходимата сума е 20 000 евро, с които семейството й не разполага.
МОЛЯ, ЗА ВАШАТА ПОМОЩ,
за да може моята обичана сестра Ненка да продължи живота си със своето семейство и да има шанса да е част от бъдещето на малкото й момче Стоянчо, който е само на 4 годинки.
ОБЕДИНЕНА БЪЛГАРСКА БАНКА
Банкова сметка: BG53UBBS80021069374640
BIG код на банката: UBBS BGSF
В полза на НЕНКА СТАЙОВА САПУНКОВА

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn