Постановката „С гръб към залеза“ ще гостува на 2 октомври в Панагюрище

Най-новата пиеса на Яна Борисова „С гръб към залеза“ ще гостува в Панагюрище на 2 октомври. Представлението е от 19.00 часа на сцената на Театър Дом-паметник.

Постановката събира за първи път на една сцена Стефан Вълдобрев, Александра Сърчаджиева, Петър Антонов и Ива Доро, които авторите на спектакъла наричат: „изумителен букет от талант и вдъхновение“.

Режисьор – Димитър Коцев – Шошо; Музика – Милен Кукошаров; Сценография – Елис Вели. Продуценти – Арт Театър и KONTRAPLAN.

С гръб към залеза“ е спектакъл, който разказва две различни любовни истории, през погледа на всеки един от участниците в тях. Действието ще ни срещне с четирима герои – професионален готвач със собствен ресторант и телевизионно шоу; неговата асистентка, по която той е силно увлечен; световно известен пианист; писателка, която издава книга-бестселър (описващ провалената връзка между нея и пианиста). Благодарение на новата книга, съдбите на четиримата се преплитат. Те започват да общуват и споделят всичко, което всеки един от тях смята за истина и за свои емоционални права, на които настоява и брани. Имено това ражда нелепи, неудобни, красиви и вълнуващи ситуации и мечтания. Съдбата на всеки един от героите е уникална, странна, смешна и покъртителна.

Двама мъже и две жени разговарят за любовта, за разминаванията, за разделите и за красотата. Една ужасно нежна и страшно смешна история за красивата страна на тъгата, за залезите, танцуването и готвенето като изкуство.

Билетите са с цени 20 и 25 лева и се продават в Театър Дом-паметник.

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn