Походът на вдъхновителите от „Аз мога – тук и сега“ и в Панагюрище

Среща–лекция „Поход на Вдъхновителите“ организира в Панагюрище групата по интереси „ИТ и комуникации” при ПГИТМТ към проекта „Твоят час“, с ръководител инж. Стоянка Добрева. Срещата ще се проведе на 10-ти март, от 10.00 ч., в камерната зала на Театър Дом – паметник.

„Вдъхновителите“ обикалят България, срещат се с различни млади хора, с учители, директори, родители и разказват за работещи формули, за успели ПРЕДприемащи хора. Походите стават с участието на 5-10 изявени личности от различни сфери на обществения живот – например успешен програмист, талантлив хотелиер, реализирал се дизайнер, преуспял предприемач, известният актьор. И още…
Вдъхновителите разказват своята история и как са постигнали това, което са, и най-вече, което ще бъдат!
Целта е чрез тези примери младите хора да решат да се насочат към някоя от сферите, в която вече са се опитали и/или доказали и да не се отказват, защото всеки успех е придружен с провали! Да се замислят, че след като тези млади ментори са успели, те също могат да последват техния пример и да докажат, че също могат.

„Аз мога – тук и сега“ развива дейност от 2010 година. Сред техните инициативи са Националното състезание по информационни технологии, информатика и визуални изкуства, първата ИТ академия за ученици и учители „SUPERлятна академия“, атрактивното Национално състезание по чужди езици, речеви и комуникативни умения.
 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn