Празникът „Детство мое“ събра днес в с.Попинци малки, големи и още по-големи деца, за да се забавляват заедно

„Детство мое“ – празник, организиран от читалище „Искра-1872“ – Попинци по проект към Програма за стимулиране на читалищната дейност на Община Панагюрище за 2017 година, посветен на Деня на детето, събра днес малки, големи и още по-големи деца за да празнуват заедно и да аплодират творчеството на децата от Попинци.

pop1

Малчуганите от Детска градина „Яна“ – с. Попинци, с директор Пенка Даскалова и учениците от втори клас на ОУ „Отец Паисий“, с класен ръководител Соня Чардакова взеха участие в изложбата „Детско творчество“ и в празничната програма, като зарадваха родителите и гостите с много настроение и усмивки.

pop2
Тази година Първи юни в село Попинци беше наситен с много музика, танци, приятни изненади и рисунки върху асфалт. Всички деца получиха цветни балони. Празникът беше финансиран от Община Панагюрище и читалище „Искра-1872“ – с. Попинци. Личен поздрав към децата отправи и кметът на Попинци Стоянка Ставрева.

pop3
За шеста поредна година подаръчни комплекти и лични послания от ръководството на общината получиха децата от Детска градина „Яна“, които споделиха с всички празнуващи деца традиционните празнични торти, получени специално за тях от „Асарел-Медет“ АД.
Ръководството на читалището пожела на децата да са здрави, успешни и щастливи! Да следват и постигат мечтите си.”Детството е празник, вълшебство, надежда, вяра в доброто. Наслаждавайте му се взаимно и вдъхновяващо!”
Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn