Празничен концерт за Деня на християнското семейство

С концерт в камерната зала на Театър Дом-паметник на 20 ноември бе отбелязан Денят на християнското семейство и младеж. Нора Кунчева, директор Дирекция „Образование, култура и социални дейности” в Общинска администрация, поздрави присъстващите с празника, като им пожела много здраве и любов в семействата, защото децата са най-щастливи, когато около тях има любов.
Кунчева предаде благопожеланията на Архиерейския наместник на Панагюрска духовна околия отец Атанас Манолов, който не успя да присъства на тържеството, поради ангажименти.3
2DSC07475Талантливите малчугани от подготвителна група „Малкият принц” в ОДЗ „Райна Княгиня” с учители Петя Джамбазова и Ангелина Стойковска пяха и рецитираха стихотворения за семейството, уютния дом, за грижите на мама и татко, за обичта им към братчета и сестрички. Някои от родителите се присъединиха към своите деца и танцуваха заедно с тях. На финала, със свещичка в ръка децата изпълниха Вазовата молитва „Дядо Господи, прости ме, моля ти се от душа, с ум и разум надари ме, да не мога да греша”.
Директорът на детското заведение Татяна Костадинова поздрави учителите и децата за доброто им представяне, а за малчуганите имаше и вкусни изненади за награда.

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn