Прегледи при уролог и офталмолог днес в Медицински център-Панагюрище

Доц. д-р Ангел Шопов, началник на клиниката по урология в МБАЛ „Уни Хоспитал“, ще извърши безплатни прегледи в „МЦ-Панагюрище“. Консултациите ще се проведат днес, 20 ноември , от 10.00 часа, при спазване на необходимите противоепидемични мерки и само след предварително запазване на час. Прегледите са част от инициативата ноември – месец за борба с рака на простата.

Доц. Шопов има дългогодишен опит в лечение и диагностика на заболяванията на пикочно-половата система. Работил е УМБАЛ „Св. Георги“ Пловдив, в МБАЛ „Еврохоспитал“.

Доц. Шопов извършва дейности като:

  • Профилактика и съвременно оперативно лечение на доброкачествени и онкологични заболявания на бъбреци, простата, пикочен мехур и преканцерози;
  • Отворени оперативни процедури при доброкачествена хиперплазия на простатната жлеза и нейните усложнения;
  • Оперативни процедури върху мъжка полова система;
  • Оперативни процедури на долните пикочни пътища и при инконтиненция на урината;
  • Оперативни процедури на бъбрека и уретера с голям и с много голям обем и сложност (нефростомия и нефротомия);
  • Ендоскопски процедури при обструкции на долните пикочни пътища – цистоскопия.

 

Очен лекар ще преглежда в МЦ-Панагюрище, който е част от МБАЛ „Уни Хоспитал“. Консултациите ще се извършват днес, 20 ноември, от 14.30 часа, при спазване на всички противоепидемични мерки и само след предварително записване на час.
В кабинета се извършва корекция на рефракционни аномалии – далекогледство, късогледство, астигматизъм и пресбиопия. При необходимост се извършва лечение на възпаления на очите, диагностика на множество очни заболявания като глаукома, вътрешно перде, птеригиум, макулна дегенерация, сухо око, диабетна ретинопатия със съвременна апаратура.
Извършват се и консултации за оперативно лечение на очите.

Телефон за предварително записване на час: 0357 88 581.

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn