„Предай нататък” с песен в концерта на школата по поп и джаз пеене с преподавател Нона Немигенчева

„Предай нататък”, под този надслов премина пролетната продукция на школата по поп и джаз пеене „Евгений Зумпалов“ към ЦПЛР – Панагюрище, с ръководител Нона Немигенчева, която се състоя на 14 март, в камерната залата на Театър Дом-паметник.

На сцената се изявиха както носители на престижни музикални награди, така и правещи своите първи стъпки таланти : Сияна Кокотанекова, Йоана Караджова, Стивани Джунова, Дара Маслева , Нели Недкова, Кристияна Чуклева, Ванеса Немигенчева, Лора Куруджиева, Грета Дечева, Глория Щрангова, Кристина Гочева, Мария Ножделова, Надежда Ковачева, Йорданка Димитрова, Кристина Велева,Евгения Ангелова, Иван Бондар, Виктория Манева, Габриела Шкодрева

Преподавател по солфеж на част от децата е Пепа Филина. Ефектната мултимедия бе дело на Снежина Машева, а логото на концерта бе изработила Костадинка Господинова.

Младите таланти подариха на своята публика незабравими мигове чрез своите изпълнения. В музикалния калейдоскоп се завъртяха познати и обичани песни на български и чужди изпълнители. Редуваха се нежни и лирични, бързи и ритмични. „Предай нататък!” с песен, емоция, талант. Аплодисментите в залата не стихваха.

 

За Габриела Шкодрева това най-вероятно бе последния концерт като възпитаник школата по поп и джаз пеене. Тази година тя е абитуриентка, предстои и да продължи своя път напред. „Аз израснах тук, това е като мой роден дом. Прекрачих прага на школата преди 12 години. С музиката се научих да чувствам, да обичам, дори и да мразя. Често съм си казвала – ще се откажа, но никога не го правех. В залата са част от хората, които винаги са ме подкрепяли и са вярвали в мен”, сподели с вълнение талантливата певица. На по-малките си приятели от школата Габи пожела: „Мечтайте, мечтите се сбъдват, и ще ви отведат там, където винаги сте желали! “.

Успех в бъдещето пожела на своята възпитаничка Нона Немигенчева.

 

Директорът на ЦПЛР-Панагюрище Недялка Наплатанова благодари на децата и техния преподавател за прекрасния концерт, празник на певческото изкуство.”Тази вечер вие показахте какво сте научили до момента. Но, за да развиете своя талант трябва да положите много труд, да бъдете много упорити, и когато зад гърба ви има такъв прекрасен педагог като Нона Немигенчева, успехите ще дойдат”, каза Наплатанова.

Тя им пожела успех в предстоящите конкурси и фестивали, за да радват всички с постиженията си, и с достойнство да защитават името на панагюрската певческа школа.

Своята благодарност към музикалния педагог Нона Немигенчева за положените грижи, малките таланти изразиха с топли прегръдки и множество красиви букети.

 

Oborishte.bg 

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn