Представят българската духовна практика Паневритмия в НЧ „Виделина – 1865“, гр. Панагюрище

Българската духовна практика паневритмия ще бъде представена на 24 октомври (събота), от 11:00 часа, в НЧ „Виделина – 1865“, гр. Панагюрище, информират организаторите Мария Цуцекова и  „Стъпка по стъпка“. Лектор ще бъде д-р Светла Балтова, която ще представи предимствата на тази практика не само от научна, но и от практическа гледна точка. Практиката ще бъде демонстрирана реално от група от гр. Габрово. Входът е свободен.

Д-р Светла Балтова е лекар със специалности кардиология и ревматология. В последните 12 години практикува изцяло холистична медицина. Автор е на книгите „Астрология и астропсихология за всеки” и „Планетите и ритъмът на човешкия живот”, съставител на книгата „Здраве, сила и живот”. Преподава паневритмия от 20 години, след 2000 година е представяла тази уникална българска практика в много страни по света: в Европа, Америка и Азия. Изнася лекции и води курсове и семинари в България и чужбина в следните области: здраве и природна медицина, паневритмия, астрология.

„Учителя казва, че ако ние с волята си не можем да овладеем тялото, то просто нямаме воля. Тялото според духовната наука е създадено от душата и от Духът ни. По тялото, което сега имаме, можем да съдим каква работа сме извършили преди, в предишните си прераждания.“, споделя д-р Балтова.

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn