Представят книгата „Ангелски данък“ на Ирен Леви в Панагюрище

Издателство „Ентусиаст“ и инициативата на Уни Хоспитал „Победителите“ организират представянето на романа на Ирен Леви „Ангелски данък“ в гр. Панагюрище. Събитието ще се проведе на 24 юни, от 17:00 ч. в двора на Исторически музей – Панагюрище на чаша вино и хубава книга. С участието на Богдана Трифонова, БГ радио. Входът е свободен.

Красиво написаният роман разгръща съкровена история за любовта, за грешките, за миналото, настоящото и бъдещето, които се преплитат, пресичат и разминават през погледа на една жена, търсеща себе си. Но преди да се роди отново, душата ѝ тя трябва да преодолее необичайно изпитание.
Моника и Микеле са идеалната двойка – богати, красиви и успешни. Двамата са щастливо женени и живеят във великолепно имение, сгушено сред лозята на Сицилия. Те имат и могат да имат всичко. Единственото, което им липсва, за да бъде животът им съвършен, е дете.

София е млада и очарователна художничка, чийто живот е не чак толкова перфектен. Безкрайно разочарована от неуспехите и обратите, които съдбата ѝ предоставя, тя ще се опита да промени неписаните закони на сърцето…

Възможно ли е да го направи?

И ще успее ли да плати своя ангелски данък?

Ирен Леви е позната като сценарист и водещ на социалното предаване „Малки истории“, което се излъчва в ефира на БНТ 1 вече 10 години. „Ангелски данък“ е четвъртата ѝ книга, а вдъхновението за нея идва от романтиката и страстта на Южна Италия. В основата на романа е реалната история на близък човек на Леви, чиято самоличност авторката е обещала да запази в тайна.

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn