Предстоящи прегледи в „Медицински център-Панагюрище“

До края на месец май предстоят следните прегледи в „Медицински център-Панагюрище“:

Д-р Йордан Томов, специалист по урология, ще преглежда в МЦ-Панагюрище, част от МБАЛ „Уни Хоспитал“, на 26 май – от 11:00 до 14:00 часа. Д-р Томов е част от екипа на клиниката по урология в МБАЛ „Уни Хоспитал“. Прегледите ще могат да се извършват както с направление за специалист, така и чрез заплащане на Регистратурата в лечебното заведение. Телефон за предварително записване на час: 0357 88 581.

Д-р Георги Станков, специалист по кожни и венерически болести, ще преглежда в МЦ-Панагюрище на 26 май (вторник) от 08.00 до 12.00 часа. Д-р Станков е работил във ВМА София, МБАЛ „Пазарджик“, има дългогодишен опит в областта на дерматологията. Прегледите при д-р Станков ще могат да бъдат заплащани на Регистратурата в лечебното заведение. Телефон за предварително записване на час: 0357 88 581.

Д-р Васил Ташев, специалист по обща и детска хирургия, ще преглежда в МЦ-Панагюрище  на 29 май – от 14:30 часа. Д-р Ташев е асистент по детска хирургия в Медицински университет – Пловдив, има интереси в областта на миниинвазивната хирургия. Прегледите ще могат да се извършват с направление за хирург, както и да се заплащат на Регистратурата в лечебното заведение. Телефон за предварително записване на час: 0357 88 581.

Консултации с офтамолог предстоят на 29 май – от 14:30 часа. В кабинета се извършва корекция на рефракционни аномалии – далекогледство, късогледство, астигматизъм и пресбиопия. При необходимост се извършва лечение на възпаления на очите, диагностика на множество очни заболявания като глаукома, вътрешно перде, птеригиум, макулна дегенерация, сухо око, диабетна ретинопатия със съвременна апаратура. Извършват се и консултации за оперативно лечение на очите. Телефон за предварително записване на час: 0357 88 581.

Д-р Ангел Митев, специалист по кожни и венерически болестиq ще преглежда в МБАЛ „Уни Хоспитал“ на 29 май (петък) от 09:00 часа.

Всички прегледи протичат при взети всички необходими мерки за безопасността на пациентите, като се извършват постоянни дезинфекционни дейности.

Oborishte.bg

 

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn