ПРЕМИЕРА НА ПЪРВАТА КОЛЕКЦИЯ НА МАРАЯ КЕРИ,  ОЗАГЛАВЕНА “INFINITY” 

НА 18-ТИ МАЙ, 2015СЕ СЪСТОЯ ПРЕМИЕРАТА НА ПЪРВАТА КОЛЕКЦИЯ НА МАРАЯ КЕРИ, ОЗАГЛАВЕНА “INFINITY” С ВСИЧКИТЕ Й 18 #1 СИНГЛИ,
ОГЛАВЯВАЛИ КЛАСАЦИЯТА НА БИЛБОРД HOT 100 – РЕКОРД, НЕНАДМИНАТ И ДО ДНЕС ОТ СОЛОВ АРТИСТ. 

КОЛЕКЦИЯТА ВКЛЮЧВА И ЕДНОИМЕННИЯ НОВ СИНГЪЛ “INFINITY” (КАТО 19-ТИ ДОПЪЛНИТЕЛЕН ТРАК) 

Марая Кери представи „Infinity“ на сцената на музикалните награди Билборд, които се състояха снощи в Лас Вегас. В чест на колекцията, певицата започна изпълнението с дебютния си сингъл от 1990г. и превърнал се в класика – „Vision Of Love“ и продължи с новата си песен

Мултиплатинената звезда и една от най-успешните певици в света за всички времена, Марая Кери, подписа ексклузивен договор с лейбъла Epic Records, част от Sony Music Entertainment, се казва в официалното съобщение на прочутия продуцент и изпълнителен директор на Epic Records – Antonio ‘L.A.’ Reid.

Щастлив и дълбоко развълнуван съм от факта, че Марая Кери се завърна в семейството на Sony Music. Тя е изключителен автор и певица, а вокалният й диапазон е легендарен и наистина несравним. Творчеството на Марая е част от нашата съвременна култура, кариерата й е поредица от рекорди в класациите, а песните й вече влязоха в учебниците по музика. С изключително отдадена и вярна публика във всяко кътче на планетата, няма съмнение, че Марая Кери отново ще превземе музикалните върхове“.

Mariah Carey #1 To Infinity“ e първата колекция в дискографията на певицата, събрала на едно място в хронологичен ред, всичките й 18 хита, оглавили сингъл класацията на Билборд – „Billboard Hot 100“ –  от които, 17 песни, написани от самата Марая. Рекорд, ненадминат до момента от друг солов изпълнител. Колекцията завършва с най-новия сингъл на певицата, “Infinity”, в съавторство и в копродуцентсво със самата нея.

Колекцията „Mariah Carey #1 To Infinity“ включва първите #1 хитове на звездата от началото на кариерата й като „Vision of Love” и “Love Takes Time” през 1990г., следвани от “Thank God I Found You” (с участието на Joe & 98 Degrees) през 2000г., “We Belong Together” (на върха в продължение на 14 последователни седмици, вторият най-продължителен #1 сингъл в класацията на САЩ и песен на десетилетието, според класацията на Билборд) и безспорният хит “One Sweet Day” с участието на Boyz II Men, престоял 16 седмици на върха през 1995г. и обявена за най-популярната песен на 90-те години, до “Don’t Forget About Us” и “Touch My Body”, са само част от хитовете на певицата.

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn