Приказната история за „Пепеляшка” представиха младите актьори от театралната студия при читалището

Приказната история за „Пепеляшка” оживя днес на сцената на НЧ”Виделина-1865”, представена от младите актьори от театралната студия при читалището. Драматизация и постановка Дочка Кацарева.

В ролите се превъплатиха Виктория Манева, Диана Иванова, Петър Попов, Радина Капитанска, Мария Ножделова, Соня Гоешкова, Стоян Панчев, Християн Георгиев, Николай Обретенов, Стойко Шопов, Лъчезара Велева, Кристина Гочева, Андреа Маджова, Карина Кръстева, Илияна Демирова, Рая Янкова.

Музикалното оформление бе на Марин Карамаринов, а красивите декори бе създала Пепа Машева.

Зрителите преживяха отново трогателната история на бедното момиче, което става принцеса.

„Пепеляшка е прекрасното в света, пепеляшка- красотата и доброто, пепеляшка – неумираща мечта за хармония и щастие в живота”, казаха в хор на финала актьорите.

Театралите и техният ръководител г-жа Кацарева получиха бурните аплодисменти на публиката, кошница с цветя от „Асарел-Медет”АД, цветя и мили думи от Театралната формация при читалището и читалищното настоятелство, и вкусна торта за награда за отличното представяне.

Постановката „Пепеляшка” ще бъде представена отново утре, 16 април, от 18:00ч. и на 17 април от 14:00ч., в салона на читалището.

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn