Приключи Програмата за творческите занимания в инициативата „Лято в библиотеката“ на НЧ „Искра-1872“ – с. Попинци

Програмата за творческите занимания в инициативата „Лято в библиотеката“ на Народно читалище „Искра-1872“ – с. Попинци приключи днес със запознаване с изкуството „Икебана“ и аранжирането на цветя, съобщи секретарят на читалището Донка Шопова.

pop1 pop2 pop3

В продължение на цяла седмица, децата, които проявиха желание и интерес се включиха в творческите занимания, организирани в приятната обстановка на читалищната библиотека. Инициативата „Лято в библиотеката“ е част от общинската програма за деца и ученици „Ваканция – вълнуваща, нетрадиционна и весела“ на Община Панагюрище.Ето как за седмица библиотеката се превърна в артработилница за нови идеи, творчество и занимателни игри, в които децата четяха, рисуваха, твориха по групи и създаваха красота.

pop4
„Благодарим ви, приятели, и до нови срещи!”, написаха в социалната мрежа от културната институция и добавиха: „Каним ви отново в библиотеката на читалище „Искра-1872“ – с. Попинци да се включите в едно лятно приключение в света на книгите и да изберете любимата си книжка според предпочитанията и възможностите си!”

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn