Избират „Принц и Принцеса на Панагюрище“ 2016

 

За първи път Арт компания „Нови звезди“ ще проведе конкурса „Принц и Принцеса на Панагюрище“ 2016. В него могат да участват всички талантливи и красиви деца и тийнейджъри от Панагюрище и региона на възраст от 4 до 16 години, съобщиха организаторите. За да участват, желаещите трябва да се явят на кастинг на 11 май от 16.00 до 18.00 ч. в Театър Дом-паметник. Конкурсът ще се проведе на 16 май 2016 г. от 17.00 ч. в  панагюрския театър.

Финалът е под надслов „Моя страна, моя България“ и преминава в три тура – облечени в брандирани тениски на организаторите, представяне на талант – според възможностите на детето – песен, стихотворение, танц. В третия тур малките момичета и момчета се превръщат в истински принцеси  с най-доброто, което могат да подготвят родителите – рокля или костюм. За всички деца ще има награди и подаръци, а най-добрите ще защитят името на своя град на Националния финал „Принц и Принцеса на България“ 2016 от 2 до 5 юни на черноморския бряг в курортен комплекс „Албена“. Там имат шанса да получат покани за участие в международни конкурси и фестивали в Русия, Турция, Латвия, Полша, Доминикана, Чехия, Украйна, САЩ и др., където ще представят България.  Децата ще получат възможността да участват и в други събития, организирани от Арт компания „Нови звезди“: единствените в България Празници на детската мода с ревюта на български и международни фирми; постоянна Школа за красота и етикет с разнообразна програма и дейности; фестивал на изкуствата „Кръстопът на музите“ и др.

Конкурсът „Принц и Принцеса на България“ и всички регионални издания подкрепят постоянната кампания „Александра – Принцесата Ангел“ против насилието над деца и Кампанията за патриотично възпитание „Аз съм Българче!“.

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn