Проведе се обществено обсъждане на предварителен проект на Генералния план за организация на движението на община Панагюрище /видео/

Обществено обсъждане на предварителен проект на Генералния план за организация на движението на община Панагюрище се проведе днес, 26.11.2020г., в камерна зала на Театър Дом-паметник. Основната цел на този план е да даде оптимални решения  за повишаване на безопасността на транспорта и подобряване на трафика в града. Проектът бе представен пред аудиторията в залата от инж. Петя Арабаджиева, проектант и управител на фирмата, изработила плана.

Въвеждането на „синя зона“ се прави с цел облекчаване на движението и живота на хората, подчерта кметът на община Панагюрище Никола Белишки.

Обсъдени бяха постъпилите преди обсъждането предложения, както и тези, отправени от присъстващи в залата. Кметът на община Панагюрище Никола Белишки призова жителите на града да дават своите предложения, които да бъдат заложени в плана за организация на движението на община Панагюрище.

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn