Проведе се Третият волейболен турнир в памет на инж. Тодор Стоицев

За трета поредна година ВК „Пан Волей“ (Панагюрище) проведе волейболен турнир за момичета до 13 години , който бе в памет на инж. Тодор Стоицев – един от най-големите спомоществуватели на този спорт в Панагюрище.

Надпреварата се състоя на 27-ми септември, в зала „Арена Асарел“, с подкрепата на Община Панагюрище, фирма „ОПТИКС“ АД, „Лайънс клуб“ и „Лео клуб“-Панагюрище.

 

В турнира участваха представителките на домакините от ВК“ Пан Волей“, ВК „Марица“ /Пловдив/ и ВК „Родопа“ /Смолян/ .

Отборите играха всеки срещу всеки, като важни за организаторите бяха емоциите и радостта от волейболната игра. Всички отбори бяха победители, класиране нямаше, а турнирът бе своеобразен празник на подрастващите във волейбола. Състезателките получиха специални плакети и тениски, с които те участваха в турнира. За още по-добри и незабравими емоции имаше и специални сладки изкушения за всички участнички в залата.

„Тодор Стоицев беше човек, който обичаше много волейбола и децата, затова и ние правим този турнир“, коментира Росица Ангелкова, треньор и един от организаторите на надпрварата. Турнирът е част от подготовката ни за финалите на Държавното първенство в тази възраст“ , допълни Ангелкова.

Идеята на организаторите е този турнир да стане ежегоден, като привлича все повече деца към волейболната игра.

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn