Проведе се Четвъртият волейболен турнир в памет на инж. Тодор Стоицев

За четвърта поредна година ВК „Пан Волей“ (Панагюрище) проведе волейболен турнир за момичета, който бе в памет на инж. Тодор Стоицев – един от най-големите спомоществуватели на този спорт в Панагюрище.

Надпреварата се състоя на 9-ти октомври, в зала „Арена Асарел“, с подкрепата на фирма „ОПТИКС“ АД, „Лайънс клуб“ и „Лео клуб“-Панагюрище.

Спортното събитие бе открито от Председателя на ВК „Пан Волей“ Стоян Василев и треньора на клуба Росица Ангелкова. Президентът на „Лайънс клуб“ – Панагюрище Мария Бензарова приветства също всички участници и гости в залата.

В турнира участваха представителките на домакините от ВК“ Пан Волей“, ВК „Родопа“ /Смолян/ и ВК“Яворов /Чирпан/.

Отборите играха всеки срещу всеки, като важни за организаторите бяха емоциите и радостта от волейболната игра. Всички отбори бяха победители, класиране нямаше, а турнирът бе своеобразен празник на подрастващите във волейбола. Трябва да отбележим двете блестящи победи на панагюрският отбор.

Резултати:

1. ВК ПАН ВОЛЕЙ – ВК ЯВОРОВ ЧИРПАН 2:0 гейма

2. ВК ЯВОРОВ – ВК РОДОПА СМОЛЯН 0: 2 гейма

3. ВК ПАН ВОЛЕЙ – ВК РОДОПА 2 : 1 гейма

Браво момичета , пожелавам ви още много победи този сезон! Браво на треньорката Н. Даньова, чиято заслуга за успеха е огромна!“, сподели в социалната мрежа треньорката Росица Ангелкова.

Състезателките получиха специални плакети и тениски, с които те участваха в турнира. За още по-добри и незабравими емоции имаше и вкусни кулинарни изкушения за всички участнички в залата. Младежите от „Лео клуб“-Панагюрище поздравиха участниците с песни и танци, в които всички се включиха и забавляваха.

Момичетата от Лео клуб получиха и специални медали за помощта, оказана от тях при организацията на турнира.

Заедно можем да радваме ДЕЦАТА, нашите, вашите…децата на България!“, допълни Ангелкова и изказа благодарност за подкрепата на г-н Стоян Василев, на г-н Чолаков и „Оптикс“ АД, на зала „Арена Асарел“ за перфектните условия.

Припомняме, че първото издание на турнира се състоя през октомври 2018 година. Той е в памет на Тодор Стоицев, който беше не само един от най-големите фенове на волейбола и панагюрския клуб „Пан Волей“, а и негов спомоществувател.

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn