Продължават номинациите за Ротари ПРИЗнания за 2016 година

„Ротари клуб”– Панагюрище приема номинации за ежегодните призове „В прослава на Панагюрище и България”. Учредени от местните ротарианци през 2008 година, те се присъждат за съпричастност и помощ при решаването на проблемите в обществото, както и за заслуги за прославата на родния край и Родината. Наградата е морална и е в ротарианския дух да насърчава високоморални норми във всички професии и да помага за изграждането на доброжелателство и мир по света.
Сред номинираните за приза за 2016 година до този момент са Иван Иванов, управител на фирма „Огнена хризантема” за популяризирането на България и Панагюрище и ролята му за провеждане на Световното първенство по фойерверки в града ни, и Иван Александров, председател на Сдружение „Асарел България Оупън“  за перфектната организация на Международния турнир по тенис на маса в Панагюрище, в който участват спортисти от световна величина. Предстоящото трето издание на турнира ще бъде с награден фонд от 130 000 щ. долара.

Медии, неправителствени и общински организации, членове на Ротари клуба номинират личности или екипи, които имат влияние върху живота на града ни, подпомагат възпитаването на добродетели в младото поколение и повишават известността на Панагюрище в страната и света.

В края на тази седмица ръководството на „Ротари клуб” – Панагюрище ще обобщи направените номинации и ще определи носителите на приза за 2016 година. Церемонията по награждаването ще се състои в края на месец март, съобщиха от клуба.

Припомняме, че с престижните Ротари признания за 2015 година бяха удостоени управителят на „Асарел Панагюрище Здраве“АД д-р Борислав Ацев, изпълнителният директор на „Асарел-Медет” АД инж. Делчо Николов, Иван Хаинов, писателят Боян Ангелов и автомобилният състезател Любен Каменов.

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn