Екип на БТВ ще отрази инициативата „Бъди човек: Подари Коледна вечеря на пенсионер в нужда“ в Панагюрище

Инициатива в социалната мрежа Фейсбук, наречена „Подари Коледна вечеря на пенсионер в нужда“, събира средства и продукти за нуждаещите се възрастни хора в България. Към инициативата се присъедини и Панагюрище, а с кампанията на местно ниво отново се е заела Дима Попова, добре позната на панагюрци с организираните от нея кампании в помощ на нуждаещите се. По покана на учителката Цветелина Чардакова днес, 10 декември  Дима Попова гостувала на нейните ученици от четвърти клас  в СОУ „Нешо Бончев”, за да ги запознае с целите на кампанията. Децата изразили желание да се включат и да вземат участие при раздаването на продуктите в домовете на хората.

Доказахме много пъти, че няма невъзможни неща. Ще направим нашата изненада на 21.12.2015  за онези възрастни хора – пенсионери, останали сами в най – светите коледни и новогодишни празници. Ще ги посетим в домовете им, за да ги зарадваме с хранителни пакети.Ако получим подкрепа от местния бизнес, ще организираме един хубав коледен обяд за всички. Заедно да хапнем и да се повеселим”, сподели Дима и допълни, че всеки може да се включи като дари  хранителни продукти. Повече информация желаещите да станат част от благородното начинание могат да получат на  телефон  0897019112, или на място в офиса на Дима Попова, на ул. „Георги Бенковски“ 24 , срещу сградата на бившата Стопанска Банка. Попова отправи молба да бъдат предоставени адреси на самотни , болни хора и пенсионери, които да бъдат подпомогнати чрез тази кампания.

„Поради голямата активност в Панагюрище, тази година екип на БТВ ще отрази събитието в нашия град”, съобщи с радост Дима Попова.

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn