Проект „Вдъхновени учители, вдъхновени деца“ се реализира с подкрепата на Фондация „Лъчезар Цоцорков“. Търсят се студенти на НБУ за участие в обученията

Фондът за превенция на престъпността – ИГА изпълнява проект „Вдъхновени учители, вдъхновени деца“ с финасовата подкрепа на Фондация „Лъчезар Цоцорков“. Основният замисъл на проекта е създаване на модел за взаимна подкрепа и сътрудничество между педагогически специалисти за преподаване и развитие на социално-емоционалните уменията (СЕУ) на децата в едно начално училище и една детска градина в град Пазарджик, разясняват от  Ноу-хау център за алтернативни грижи за деца. СЕУ е процесът на развитие на социално-емоционални компетенции, т.е. нагласи, убеждения, умения и поведенчески модели, които ни помагат да взимаме правилни решения. Планират се серия от обучения  за повишаване на компетентностите на учителите да прилагат наученото с децата и да развиват техните СЕУ.

От Фонд ИГА отправят покана към студенти на НБУ за участие в обученията. За предпочитане са специалностите психология, предучилищна и начална педагогика, но ще подхождаме индивидуално при всяка кандидатура. Кандидатите могат да представят накратко мотиви за участие и как ще прилагат наученото – не повече от страница – до 29 март 2021 г. на посочения по-долу имейлВсички разходи се поемат от организаторите. За контакт: Трендафил Меретев, meretevt@gmail.com, мобилен: 0878 269 007.

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn