Професионалната гимназия събра 92 ученици в минни специалности. Дванадесет отличници получиха подаръци от „Асарел-Медет“АД

Днес официално бе открита новата 2020/2021 учебна година в Професионалната гимназия по индустриални технологии, мениджмънт и туризъм в Панагюрище.
С трепет и вълнение осмокласниците очакваха своето ново начало към бъдещата си реализация, след като избраха Професионалната гимназия за трамплин към своето бъдеще. Освен в техните очи, вълнение се четеше и в очите на зрелостниците от 12 клас, които посрещат своя първи учебен ден за последен път преди очакваното завършване.
Директорката на училището г-жа Лушка Апостолова удари символично първия звънец и отправи своето приветствие към всички учители и ученици, като им пожела „На добър час“.


Поздрав за началото на учебната година в Професионалната гимназия отправи и Бисерка Янева, директор „Човешки ресурси“ в „Асарел-Медет“АД. „
В това време, което ни изправя пред големи и непознати досега предизвикателства, искам да ви пожелая преди всичко да бъдете здрави. Бъдете добри с хората до вас, подкрепяйте се, бъдете човечни и загрижени. Не спирайте да мечтаете и да следвате мечтите си. Специално искам да поздравя осмокласниците от паралелката с дуално обучение по минна електромеханика, както и всички момичета и момчета, които през 2021 г. ще бъдат абитуриенти. За вас новата учебна година ще бъде още по-важна и емоционална! Бъдете целеустремени! Дерзайте по пътя на знанието и новото начало! Вярвам, че пътят ви напред ще ви донесе много радост и успехи“, каза тя.
По традиция и през тази учебна година от ръководството на „Асарел-Медет“АД бяха отличени дванадесет ученици с отличен успех от минни специалности, обучаващи се в дуална форма на обучение. Модерни смарт часовници получиха Дейвид Андонов, Николай Шишков, Петко Тухчиев, Стоян Грънчаров, Гергана Илкова, Добрин Шикеров, Илия Воденичаров, Илия Джамбазов, Кристиян Цуцеков, Тодор Чамов, Мария Илкова и Ренета Ганчева.
През учебната 2020/2021 година в Професионалната гимназия по индустриални технологии, мениджмънт и туризъм в дуална форма на обучение по минни специалности, заявени от „Асарел-Медет“ АД, ще се обучават общо 92 ученици.

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn