Публичното обсъждане на бюджета на Община Панагюрище за 2019г. ще стартира на 8 януари

Публичните обсъждания на проекта за бюджет за 2019 година на Община Панагюрище ще стартират на 8 януари. Първите обсъждания ще са  в селата Поибрене, Оборище, Баня и Бъта. Следват публичните обсъждания в Попинци, Елшица, Левски и Панагюрски колонии на 9 януари. В Панагюрище обсъждането е предвидено за 10 януари, от 17:00 часа.

„Убедени сме, че разработването и приемането на общинския бюджет са част от най-важните решения за бъдещето и те трябва да се вземат с активното участие на гражданите”, се казва в поканата от градоначалника Никола Белишки към жителите на общината, представители на бизнеса, неправителствени организации и цялата общественост.
Материалите по проекта за бюджет за 2019 година са на разположение в приемната на Общинска администрация и са публикувани в интернет сайта на Община Панагюрище.

Становища и предложения по проекта за общински бюджет за 2019 година могат да се представят в деловодството на Центъра за услуги и информация на гражданите в сградата на Община Панагюрище и на e-mail: obstina@abv.bg, не по-късно от два дни преди провеждане на публичните обсъждания.

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn