Първата сватба за 2016 година в Панагюрище ще е на 30-ти януари

Първата сватба за 2016 година в Панагюрище ще се състои на 30-ти януари, показа репортерската ни проверка. За месеците февруари, март и април все още няма записани желаещи да встъпят в брак, но затова пък от май до август включително ще има по 3-4 сватби месечно, през месец май техният брой засега е 6.
Много хора смятат, че двойките, които ще се оженят през 2016 няма да имат късмет в брака, защото годината е високосна. Никой обаче не знае кога ще го връхлети любовта и ще настъпи този прекрасен момент в живота му. Затова не вярвайте в мрачни прогнози, а изберете най-подходящото време, да отпразнувате любовта си. Насрочването на датата за сватбата също има голяма тежест при организирането на събитието. Например, ако изберете тържеството да се състои през лятото, сватбата ви може да струва по-скъпо, отколкото, ако е през зимата. От друга страна, много хора държат датата да съвпада с любимото им число, или с някакъв специален празник. Въпреки че сватбеният ден е индивидуален избор на всяка двойка, сайтът „Ловърли“ предлага списък с дати, които ще са най-популярни сред сгодените двойки през 2016-та.
29 февруари
Вярно е, че много малко сватби се организират в понеделник. Но може да направите това изключение, ако искате наистина уникална дата за сватбата. Освен това тази дата трудно се забравя и всяка четвърта годишнина ще бъде специална.
9 април
Четири и девет са числата, които носят късмет според нумеролозите. Освен това през пролетта настъпва новото начало.
13 май
Това определено е дата за хора, които не вярват в лошия късмет на петък 13-ти. През 2016 този петък 13-ти ще се случи само веднъж – през май.
Ето защо много двойки ще изберат противоречивата дата, за да си кажат „да“.
3 септември
Първият уикенд от септември винаги е подходящо време за сватба. Лятото все още продължава, но жегите са отминали.
6 октомври и 6 ноември
Специалното при двете дати е, че заедно с годината 2016 образуват палиндроми, тоест четат се еднакво отляво надясно и отдясно наляво – 61016 и 61116. Ето защо се очаква тези дати да въодушевят много двойки.
31 декември
Новогодишната нощ тази година се пада в събота, а това значи идеално време за венчавка и за започване на ново начало с новата 2017 г.

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn