Първи дарения получи проектът на СУ „Нешо Бончев“ за изграждане на природен център по програмата на ФАБ „Училища на бъдещето“

 

logo_SU_NB_web2Проектът на СУ „Нешо Бончев“ за изграждане на природен център по програмата на ФАБ „Училища на бъдещето“ събра първите си дарения.  Проектът ще се реализира до края нusaа м. септември 2017г., благодарение на помощта от 150 000 лв., идваща от Фондацията и 55 000лв., които са от страна на училището.

Нистор Хаинов и неговите ученици от групата „Рисуването било лесно“ дариха средствата от изкупените картини от изложбата „Под манастирската лоза“ по разкази на Елин Пелин. Техните средства бяха първото дарение, което възлиза на 635 лв.

На 24.04.2017г. театралната група под ръководството на бившия директор на училището Дочка Кацарева  представи „В навечерието“ на Тургенев пред ученици 5 от до 12 клас от училището. Средствата, възлизащи на 446 лв., бяха второто дарение, постъпило в училище за изграждането на Центъра по Проекта.

Ръководството на училището в лицето на директора Веска Барова благодари на младите театрали и тяхната ръководителка след края на представлението за всеотдайната им игра и за благородния жест, с който те участват в реализацията на Центъра.

Oborishte.bg

 

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn