Първи места за Николай Цанев и Елеонора Спасова в Националния турнир и фестивал по спортни танци „Диана Къп“ 2020 -Ямбол

Танцовата двойка от Панагюрище Николай Цанев и Елеонора Спасова записа силно участие в Националния турнир и фестивал по спортни танци „Диана Къп“ 2020 , който се проведе на 26-ти септември в Ямбол. Младите танцьори завоюваха призови места в категория до 11години. Ето и статистиката: Елеонора Спасова-соло до 9 г. 1-во място изгряващи звезди. Двойка Николай Цанев и Елеонора Спасова: изгряващи звезди -1-во място; открит турнир- купа и първо място. Първо участие в надпревара за купата-3-то място и купа.

 

 

Над 200 участници от цяла България участваха на турнира, организиран от Клуб по спортни танци „Тандем“, провел се с любезното съдействие на Община Ямбол, Община Тунджа, Областна Администрация, и Българска федерация на клубовете по спортни танци.

Николай и Елеонора се състезават за Клуб по спортни танци „Импулс”- Пазарджик. Треньори на чаровната двойка са Ваня и Иван Александрови.

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn