Първи турнир по волейбол за Купата на „Lions Club“-Панагюрище

Оспорвани мачове белязаха първия турнир по волейбол за Купата на „Lions Club“- Панагюрище за юноши старша възраст, който се проведе на 25 октомври в зала „Арена Асарел“. Мажоретният състав, ръководен от хореографа Мария Бензарова, откриха турнира в неделя.
Юношите старша възраст на ВК „Пан-Волей” показа своето пълно превъзходство над останалите участници в турнира  – ВК „Металик“ Сопот, който зае второ място, и наредилият се на трето място  ВК „Велинград Волей“.
Индивидуални награди от ВК „Пан-Волей“, Панагюрище получиха Станимир Муховски за най-добър посрещач и Станислав Дюлгяров за най-добър централен блокировач. Като най-добър диагонал на разпределителя бе отличен Иван Караганчев от ВК „Металик“, Сопот. За най-полезен състезател бе определен Константин Канагрохов, също от отбора на „Металик”. От тима на ВК „Велинград Волей“ бяха отличени Николай Ласков, като най-добър разпределител и Димитър Георгиев като най-добро либеро. Всички отбори получиха купи, плакети за индивидуалните награди и тениски на Лайънс клуб-Панагюрище.

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn