Пъстър концерт „С усмивка под дъгата” сътвориха талантите от ЦПЛР-Панагюрище /видео/

Пъстър като дъгата бе концертът на художествено-творческите състави към ЦПЛР-Панагюрище, който се състоя на 29 юни, в голямата зала на Театър Дом-паметник. Пред погледите на близки и познати младите таланти демонстрираха наученото през изминалата учебна година.

В продължение на около 2 часа вокалисти, инструменталисти и танцьори изпълниха сцената с цвят и емоция. Искрен смях в залата предизвика сценката, пресъздаваща ситуация на онлайн обучение, през каквото преминаха ученици и учители през тази учебна година. Публиката дари изпълнителите с бурни аплодисменти.

Поздрав към малките и по-големи таланти, и техните преподаватели отправи директорът на ЦПЛРП Недялка Наплатанова „ Въпреки трудностите, продени от необичайните условия на обучение, породени от пандемичната ситуация, ние се справихме успешно, и този концерт е доказателство за това!“, каза Наплатанова и допълни:“ЦПЛР е не само училище за таланти, ЦПЛР е училище на любимия избор, в което децата идват по собствено желание и много често остават до завършване на средното си образование“. Тя връчи грамоти и подаръци на възпитаници на Центъра, които тази година бяха абитуриенти.

С усмивка под дъгата” преминаха деца и преподаватели, за да се отдадат на заслужена почивка през лятото, а през есента ще се срещнат отново, за да продължат заедно по чудния и вълнуващ път на изкуството.


Концертът бе част от културния проект на Община Панагюрище Юнски празници на изкуствата.

Още снимкиот събитието може да видите на фейсбук страницата на Медиен център „Оборище“.

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn