Районен център за трансфузионна хематология- Пловдив благодари на „Асарел-Медет“АД

Директорът на Районен център за трансфузионна хематология – Пловдив д-р Соня Джевизова изпрати благодарствен адрес до „Асарел-Медет“АД, в който изказва най-сърдечни благодарности за участието и съдействието на компанията при провеждането на акциите за безвъзмездно и доброволно кръводаряване на територията на дружеството.
По традиция и през тази година „Асарел-Медет“ АД взе участие в инициативата „Дари кръв, спаси живот“, организирана в две кръводарителски акции в Здравна служба „Асарел“ – от 2 до 5 април и от 1 до 5 октомври. В първата се включиха общо 118 човека, като 104 от тях са служители на „Асарел-Медет“ АД, 7 на „Асарел-Транс“ ООД и 7 на „Асарел-Ремонт“ АД. Във втората кръводарителска акция броят на желаещите доброволно да дарят кръв се увеличи на 145 човека, като 127 от тях са от „Асарел-Медет“ АД, 5 от „Асарел-Транс“ ООД и 13 от „Асарел-Ремонт“ АД.
Екипът на кръвния център в Пловдив благодари на всички ръководители и служители, организирали и подпомогнали провеждането на дарителските кампании, чиято помощ е облекчила работата им и е допринесла за това те да бъдат толкова успешни. Благодарности са отправени и към всички кръводарители, които със своята отзивчивост и активност са още едно доказателство, че гражданското самосъзнание, милосърдие и отговорност могат да бъдат обединени в името на една хуманна кауза.

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn