Риболовци против дрогата

За поредна година СЛРД „Глиган” – гр. Панагюрище организира състезание по риболов за деца до 14 години под надслов „Детето риболовец може без дрога” . Надпреварата се състоя в събота, 21 май на язовир „Братаница“. Въпреки лошото време в турнира се включиха 14 малки риболовци, които демонстрираха риболовните си умения.

При момичетата най-добри се оказаха Даниела Куртакова – 1 място, Мариела Гочева – 2 място и Петя Врагова – 3 място.

На почетната стълбичка при момчетата първи се нареди  Марио Богоев, следван от Георги Динков и Никола Лещаров. Най-малкият участник в състезанието бе Денислава Мехтерова,която спечели и приза за първа уловена риба.  Наградата за най-голяма уловена риба заслужи Даниела Куртакова. Делчо Делов , който не успя да улови нито една рибка бе удостоен с приз за „Най-голям карък”. Наградите бяха подсигурени от Сдружението и връчени от неговия председател Герман Кърпаров.

Победителите ще вземат участие в ХIIІ Национален турнир по улов на риба на плувка за деца под надслов „Детето риболовец може без дрога”, който ще се проведе на 28 и 29 май на язовир „40-те язовира”, край Асеновград. Там най-добрите деца риболовци от цялата страна ще се надпреварват за купата на НЛРС – СЛРБ.

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn