Рок легендите „Сигнал“ с концерт в Панагюрище през март

Панагюрище отново посреща любимите на поколения българи музиканти от „Сигнал“! Навършват се 40 години от основаването на една от най-популярните и обичани български рок-групи и те ще зарадват всички свои фенове в града  и околността с концерт, който ще се състои на 6-ти март, на сцената на Театър Дом-паметник, с начало 19:00 часа. Билетите за концерта на група „Сигнал“  са с цени 10 и 15 лева и може да ги закупите от касата на Театъра. Повече от 200 от билетите за концерта вече са продадени научи Oborishte.bg.

Концертите на рок легендите винаги носят положителни емоции сред публиката. Повече от сигурно е, че така ще бъде и сега. През своята дългогодишна история група „Сигнал“ имат 18 издадени албума, над 7000 концерта и участия и повече от 500 000 продадени плочи.

С бутиков акустичен концерт под надслов „Да те жадувам”, в деня на влюбените-14-ти февруари 2018 г., пред 300 от най-верните си фенове, група Сигнал започна честванията за своята 40-годишнина на сцената. Бандата вече записа първия сингъл от новия си албум „Просяк или крал”, който се очаква да излезе през есента. Общо 40 концерта в страната подготвят музикантите от група „Сигнал“ в чест на кръглата годишнина.

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn