РотариПриз за 2017г. ще получат посмъртно Стефан Чуклев и проф.д-р Лъчезар Цоцорков

С РотариПриз за 2017г. посмъртно ще бъдат удостоени Стефан Чуклев за принос в развитието на младежкото ротари движение в общината и проф.д-р Лъчезар Цоцорков за цялостен принос за развитието на Ротари Интернешънъл и популяризирането на Ротари клуб – Панагюрище. Това съобщи ротарианецът Нистор Хаинов. Церемонията по награждаването ще се състои в началото на месец май.

Призовете „В прослава на Панагюрище и България”са учредени от местните ротарианци през 2008 година и се присъждат за съпричастност и помощ при решаването на проблемите в обществото, както и за заслуги за прославата на родния край и Родината. Наградата е морална и е в ротарианския дух да насърчава високоморални норми във всички професии и да помага за изграждането на доброжелателство и мир по света.

Медии, неправителствени и общински организации, членове на Ротари клуба номинират личности или екипи, които имат влияние върху живота на града ни, подпомагат възпитаването на добродетели в младото поколение и повишават известността на Панагюрище в страната и света.

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn