Ротари клуб-Панагюрище с дарение за Филиала на спешна помощ в града

На 9-ти декември, в деня на Света Анна, покровителка на брака, семейството и майчинството, закрилница на девиците, вдовиците и бременните жени, Ротари клуб- Панагюрище направи ценно дарение на Филиала на спешна помощ в града.

Дарението е на обща стойност 1800 лева и включва един портативен електрокардиограф, консумативи – 40бр. хартия, два пулсоксиметри и 600 броя предпазни маски.

Президентът на Ротари клуб- Панагюрище – Иван Иванов връчи дарението на д-р Христо Иванов и мед. фелдшер Невена Капитанска. Иванов увери спешните медици, че хората са благодарни за това, което правят и се ангажира да продължат да подкрепят трудната им работа на първа линия.

От името на Филиала за спешна медицинска помощ в Панагюрище д-р Иванов благодари за така необходимото дарение, като подчерта, че всяко едно дарение от лични предпазни средства – маски, ръкавици или предпазни гащеризони винаги ще са от полза за спешните медици.

Най-много имаме нужда от подкрепата и доверието на хората! В момента обстановката наистина е много напрегната, повече от пациентите ни са уплашени, отколкото да имат здравословен проблем“, сподели д-р Иванов и призова хората да спазват мерките, да не се събират излишно. „Приближават Коледно-новогодишните празници, всеки иска да бъде с близки и приятели, но нека контактите бъдат възможно най-малко, за да не се разпространява вирусът и да се справим заедно“, каза д-р Иванов.

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn