Румяна Халачева представи в Панагюрище “Дълбините на древността” – книга за търсене на изгубения български дух

На 6 октомври гост на Общинска библиотека „Стоян Дринов“ беше Румяна Халачева. Тя представи пред панагюрска публика своята книга „Дълбините на древността”.

 „Дълбините на древността“ е книга с много истински случки, герои, места и събития. Тя е увлекателен съвременен роман, преплетен с най-важните моменти от българската история, в търсене на изгубения български дух и начините за възраждането му.

Книгата е писана в продължение на шест години и редактирана още две. Авторката не бърза да я завърши. Пишейки предимно късно вечер и нощем, когато безбройните й други задължения са приключили, тя осъзнава, че мечтае за възраждането на българския дух.

 На срещата се събраха десетки любители на българската книга и с интерес слушаха авторката. Тя с вълнение разказа за себе си и за романа, в който са застъпени много теми: политика, икономика, знания за здравословен начин на живот, за личностно развитие и израстване, за начините един човек и един народ да променят съдбата си.

 Присъстващите на литературната среща имаха възможност да получат автографи от Румяна Халачева и да изразят благодарността си с много цветя и красиви пожелания за нови вдъхновения и творческо дълголетие. 

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn