Руслан Мъйнов представи „Любими руски песни” на панагюрска сцена

Невероятен концерт с „Любими руски песни” направи популярният певец и актьор Руслан Мъйнов тази вечер в Панагюрище. Повече от два часа продължи концертът в голямата зала на Театър Дом – паметник за удоволствие на многобройната публика. Изпълненията бяха под съпровода на Плевенската филхармония с диригент Левон Манукян, а аранжиментите и симфоничните оркестрации са дело на Георги Милтиядов и Левон Манукян.

ruslan1

Руслан Мъйнов подгря публиката с „Очи черные“, вдигна още градусите с песни от „Таборът отива към небето“, „Жесток романс“, с многобройни цигански романси. Последваха популярните „Подмосковные вечера”, „Поручик Галицин“, „Ваше благородие“, военни песни като „Катюша“, „Смуглянка“, „Здесь птицы не поют“, компилация от любими детски песни, хитове от репертоара на Алла Пугачова, Муслим Магомаев и ВИА „Земляне“. Гостите представиха един музикален спектакъл с мъничко носталгия и много настроение, а повече от 500 зрители аплодираха изпълненията на харизматичния Руслан Мъйнов и неговия екип в Панагюрище.

ruslan

„Душата пее и танцува“ – може би това е най-точното определение за незабравимото преживяване за всички, които изживяха това удоволствие.

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn