Уроци по феърплей за феновете на ФК „Оборище Панагюрище“

След наложеното наказание на ФК „Оборище Панагюрище“ по повод хвърлени предмети от феновете по време на гостуването на ОФК „Поморие“ в първия кръг от първенството на „Б” група, ръководството отправя апел за толерантност и феърплей към запалянковците.
„Панагюрската публика през годините е била пример за интелигентност, компетентност и добро възпитание. Нека продължим добрите традиции да подкрепяме отбора, но и да показваме уважение и толерантност към противника, съдиите, служебните лица и агитките на съперника. Да не забравяме, че футболът е красива игра, който носи радост и удоволствие“, призовават от ръководството на ФК „Оборище Панагюрище“.
Преди първия домакински мач срещу „Ботев“ Гълъбово ръководството ще организира среща на феновете с представители на полицията и служители на клуба, на която да се разяснят отново нормативните изисквания и правилата, които трябва да бъдат спазвани. Срещата ще се състои на 31 юли от 17 часа на стадион „Орчо Войвода“ в Панагюрище.
Ръководството напомня, че на стадиона няма да бъдат допускани зрители в нетрезво състояние, както и фенове, които носят алкохол, оръжие, бомбички и други опасни предмети. Поведението на зрителите ще бъде обект на видеонаблюдение под контрола на полицейските органи.

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn