Само победители имаше в Първото състезание по майсторско шофиране в Онкологичен център „Уни Хоспитал”

Всички бяха победители в Първото състезание по майсторско шофиране в Онкологичен център „Уни Хоспитал”, провело се на 6 октомври в лечебното заведение. Въпреки че на почетната стълбичка се качиха шест участници в надпреварата, всеки от близо двадесетте, седнали зад волана, постигна успех – финишираха под заслужени аплодисменти.


Състезанието по майсторско шофиране е част от стратегическата инициатива „Победители”, която е насочена към пациентите на „Уни Хоспитал“, техните близки и цялата общественост. Целта ѝ е да се припомни, че правилната диагностика и доброто лечение, които Онкологичен център „Уни Хоспитал“ предлага, могат да превърнат пациентите в победители, без да променят драстично стила и качеството на живота си, припомни в приветственото си слово началникът на Центъра д-р Росица Кръстева. Подкрепата си за тази и подобни инициативи, заяви и управителят на „Уни Хоспитал“ д-р Красимира Чачова-Ранчева. Своите благопожелания към всички участници изказаха представители на съорганизаторите на състезанието – Еуратек Ауто-Шкода и Командерия „Княз Борис Първи” на Ордена на Рицарите Тамплиери на Йерусалим в България.
След умело шофиране в надпреварата при пациентите на почетната стълбичка като най-бързи бяха Цветан Колев, Емануил Дойчев и Даниела Джунова.
В надпреварата при лекарите и останалите участници се отличиха д-р Захари Захариев, началник на отделение по лъчелечение и д-р Тодор Бургуджиев, началник ОАИЛ и Красимир Кръстев.
Медийни партньори на Първото състезание по майсторско шофиране в „Победители“ са Прес-авто Клуб България, списание Езда, 100% Ауто Мото ТВ, ТВ предаване Скорост, вестник Марица.

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn