Свикват консултации за съставите на СИК за избиратели под карантина в община Панагюрище

Консултации за определяне съставите на секционните избирателни комисии в COVID отделенията на лечебните заведения и секциите за гласуване с подвижна избирателна кутия от избиратели, поставени под задължителна карантина или изолация за произвеждане на изборите за народни представители на 4 април 2021 г., ще се проведат на 01.04.2021 г. от 18.00 в Заседателна зала на Общинска администрация Панагюрище.

Поканата за участие в консултациите за определяне съставите на посочените секционните комисии е към ръководствата на парламентарно представените партии и коалиции в 44-то Народно събрание, както и към ръководствата на париите и коалициите, които имат избрани с техните кандидатски листи членове на Европейския парламент от Република България, но не са парламентарно представени.

В консултациите може да участват и други партии и коалиции.

Участващите в консултациите, представляващи политически партии и коалиции или упълномощените от тях лица, да представят до 18.00 часа на 01.04.2021 г. в Общинска администрация своите писмени предложения по състава на секционните избирателни комисии и всички останали документи, посочени в Изборния кодекс и Решение 2062- НС/16.02.2021 г. на Централната избирателна комисия, се уточнява в поканата.

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn