Седмокласниците от СУ „Нешо Бончев“ получиха свидетелствата си на изискана церемония в двора на Историческия музей

На тържествена церемония в двора на Историческия музей на 4 юли, бяха връчени свидетелствата за завършено основно образование на седмокласниците от СУ „Нешо Бончев“. Учениците бяха посрещнати с виенски валсове и преминаха по червена пътека под звуците на Триумфалния марш от операта „Аида“ на Верди. Учители и родители ги аплодираха.

Бончевци се обърнаха с думи на благодарност към директора на училището Веска Барова и всички учители, на които поднесоха красиви рози. Споделиха с тях ценностите и мечтите си чрез едни от най-хубавите български стихове. Завършиха с емоционално изпълнение на песента „Един неразделен клас“.

Кулминацията на празничната вечер беше връчването на свидетелствата от директора на гимназията Веска Барова. Отличниците получиха книги от училището, а за всички седмокласници класните ръководители бяха подготвили символичен подарък- ключодържатели с логото на СУ „Нешо Бончев“ – „Светът обича успелите“, с пожелание на тях да сложат ключетата към успеха, любовта на хората и щастието. На финала прозвуча песента „Аз искам“ на Революция Z.

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn