СЕЗОНЪТ НА ДЪЛГИТЕ УИКЕНДИ Е СЕЗОНЪТ ЗА БЪРЗИ КРЕДИТИ

Какъв по-удобен момент за бързи кредити от летния сезон? Когато във всяка обедна почивка си мислите за море, планина или просто място, в което няма много бюра и сбърчкани чела.  Когато всяка вечер е възможност за градинско парти, градски пикник или пък разходка до някое високо място, от което да видите светлините на града. Честно казано, през преходните сезони почивките често могат да бъдат блокирани от променливо време или пък променливо настроение на приятели. Но когато дойде летният сезон, във взимането на бързи кредити има много резон.

Кога, ако не сега? Сега е моментът за активен релакс, трупане на красиви спомени и слънчеви лъчи. Защото през останалата част от годината плановете невинаги се осъществяват, независимо дали можем да вземем бързи кредити или не. Офертите валят отвсякъде, а и повечето хора около вас са на същата вълна. Ще можете да срещнете много повече съмишленици за вашето предложение да посетите някоя класическа туристическа дестинация, която за срам още не сте посетили с приятелите или просто да опитате най-новия спа център.
Там, разбира се, ще има и много поводи да напълните Instagram акаунтите.

Нещата могат да бъдат много прости, като взимане на бързи кредити от SmileCredit. Изцяло онлайн, заемът е на разстояние от четири клика, а времето за одобрение е 20 минути.
Получавате парите във всеки офис на EasyPay или пък по вашата банкова сметка. Техните бързи кредити могат да бъдат в размер до неколкостотин лева – с които да си гарантирате един хем спокоен, хем доста вълнуващ дълъг уикенд. Ако пък имате намерение за нещо по-сериозно, тогава може да кандидатствате за сума до 1 500 лв. и период на връщане до 1 година.

Когато взимате бързи кредити, трябва да сте наясно от каква институция ги взимате.
Затова си отваряйте очите на четири, когато четете условията и информацията за конкретната финансова организация. Силно препоръчително е фирмата да е вписана в регистъра на финансовите институции на Българската народна банка. SmileCredit не само е регистрирана там, тя е администратор на лични данни, вписана в регистъра на Комисията за защита на лични данни. Доста важни неща, когато ще предоставяте вашите данни за теглене на бързи кредити.

Независимо дали ще кандидатствате за бързи кредити в SmileCredit или някъде другаде, винаги се поинтересувайте за някакви скрити такси и условия. След това можете да дадете старт на един освежаващ дълъг уикенд, който си заслужава всеки похарчен лев и ви мотивира за активен живот.

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn