Сериозен интерес към щанда на Община Панагюрище на Международната туристическа борса „Ваканция и СПА Експо 2016“

Министърът на туризма Николина Ангелкова откри 33-то издание на Международната туристическа борса „Ваканция и СПА Експо‘2016“. Церемонията се състоя в 10:30 часа в Интер Експо Център, град София.
В тазгодишното изложение участват над 300 български представители на туристическия бизнес и общини, сред които е и Община Панагюрище, и около 80 участници от цял свят. Насърчаването на вътрешния туризъм и увеличаването на пътуванията на български туристи в страната е сред основните акценти на изложението.

ekspo 2016 -3Щандът на Община Панагюрище е част от националния щанд на Министерството на туризма. Стотици посетители на изложението проявиха интерес към представянето на община Панагюрище, за да се запознаят с културно-познавателния туризъм на региона, с представения атрактивен годишен културен календар, с историческото наследство и туристическите дестинации в общината, както и с организираните международните, национални и регионални празници, конкурси, първенства и фестивали.
Международната туристическа борса „Ваканция и СПА Експо“ се провежда от 11 до 13 февруари 2016 година и е най-мащабния туристически форум в България.

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn