Синът на Сашо Господинов – Янислав и неговата любима Лили поеха заедно на своето пътешествие като семейство

Единственият син на президента на „Лайънс клуб“-Панагюрище и екс общински съветник  Сашо Господинов и съпругата му Маруся Господинова – Янислав мина под венчило с неговата любима Лили Георгиева. Церемонията и сватбеното тържество се проведоха на 13 юни, в столичния комплекс „Царско село“. В присъствието на близки и приятели, красиви и влюбени, Лили и Яни си казаха „ДА“ в парка на комплекса, край езеро, в което плуваха грациозни лебеди. Малко преди това се състоя и църковен ритуал. Нежната и чаровна булка е биотехнолог, на 27 години, от Габрово, младоженекът – на 29 години, еколог по професия.

marusq

Янислав е част от волейболния отбор „Евипол Волей“, а Лили секретар на отбора. Двамата изминали дълъг път един към друг. Около 4 години живеели в един и същи блок в Студентски град, учели в един и същи университет, но не се познавали. Купидон обаче си свършил работата и те се срещнали. Предложението с пръстен Янислав направил на 2 април 2013 година, след концерт на ансамбъл „Българе“. След 15 минути, поляти обилно със сълзи, щастливата Лили казала заветното „ДА“.
На 13 юни 2015 година Лили и Яни поеха заедно на своето дълго пътешествие като семейство. Семейство Господинови. Заедно с тях на крилете на любовта полетяха и техните гости, за които младоженците бяха избрали различни дестинации. Специално табло указваше кой за къде ще пътува.

DSC06399DSC06384

С много вкус и фантазия бе подредена залата. Всяка маса имаше уникална украса, в съответствие с града и държавата, в която попадаха гостите на сватбеното тържество- Париж с Айфеловата кула, Рим с Колизеума, Лос Анжелис с надписа Холивуд, Лас Вегас с ротативките и т.н. Имаше изискано четиристепенно меню, много изненади, музика и танци до зори.

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn