СКТМ „Асарел-Медет“ стартира с две победи и две загуби новия сезон от Висшата лига по тенис на маса

С по две победи и две загуби стартираха новия сезон от Висшата лига по тенис на маса състезателите на СКТМ „Асарел-Медет“.

Дамите, които тази година са в състав Нелиа Тушлекова, Алики Киофи, Есин Саид и Кристина Драганова, тръгнаха ударно срещу тима на „Две могили“ и записаха победа с 4:0. Последваха две загуби – срещу „Стоянстрой Пловдив“ с 3:4 и „Ардино“ с 2:4, и победа в последния мач срещу „Пи Понг София“ с 4:2.

Мъжкият тим на „Асарел-Медет“ в състав Даниел Иванов, Павел Костадинов, Димитър Стоименов, Георги Ефтимов и Асен Попниколов, също тръгна силно и спечели първия си двубой с 4:1 срещу „Боровец – Горна Оряховица“. Последва драматична загуба срещу „Дунав Русе“ с 3:4 и победа срещу „Комфорт – Варна“ с 4:1. В последния мач от първия кръг на Висшата лига мъжете на СКТМ „Асарел-Медет“ записаха загуба с 1:4 срещу „Марек“.

Доволен съм от играта на двата отбора в първия кръг. Винаги има още какво да се желае като представяне, а в някои двубои и шансът не беше на наша страна“, коментира Асен Попниколов – капитан на мъжкия ни тим и председател на Управителния съвет на СКТМ „Асарел-Медет“. Следващият кръг от държавното първенство по тенис на маса е след две седмици – на 17 и 18 декември, във Варна. „Целта ни тази година е класиране в призовата тройка при мъжете и при жените“, допълни Асен Попниколов.

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn