Слави Трифонов казал на музикалния талант Виктория Манева: „С теб ще се видим отново!“ по време на кастинга за Детската Евровизия

Виктория Манева е сред кандидатите, които ще се борят за участие в Детската Евровизия 2015 година, която ще се проведе в България през ноември. Талантливата възпитаничка на музикалния педагог Нона Немигенчева в Обединена школа по изкуствата “Евгений Зумпалов“ изпратила свой запис и на 20 юли й се обадили от екипа на музикалната компания „Седем-Осми“ да се яви на кастинг на 24 юли. „Беше много вълнуващо и леко притеснително да пея в студиото, където са били световноизвестни изпълнители, а срещу мен бяха Слави Трифонов, Евгени Димитров – Маестрото и Годжи“, разказа с вълнение Виктория. Тя се представила с песента на Кристина Агилера Bound to You и за нейно учудване журито я накарало да изпълни още една песен. Тя изпяла „Копнеж“ на Маргарита Хранов, а Слави Трифонов й казал „С теб ще се видим отново!“.
„Конкуренцията е изключително голяма, има възпитаници на музикални училища, какъвто и да е резултатът, аз съм щастлива, че имах възможността да се явя на кастинг“, каза Виктория и заяви „Музиката е моят живот!“
Според регламента на Европейския съвет за радио и телевизия (EBU), участниците трябва да са на възраст между 10 и 15 навършени години в деня на провеждането на Детската Евровизия. Специална група от професионални български музиканти и композитори ще избере най-добрите изпълнители. Одобрените кандидати ще се явят пред комисия, която трябва да определи финалистите в конкурса. Представител на БНТ ще участва в избора. В последния етап на кастинга финалистите ще представят по една песен на живо в „Шоуто на Слави”, победителят ще бъде определен само чрез интернет гласуване. Участникът, събрал най-голямо зрителско одобрение, ще бъде новият представител на България за Детската Евровизия 2015 година.
Тринадесетото издание на Детската Евровизия ще се проведе на 21 ноември в зала „Арена Армеец“ в София. България получи покана да организира песенния конкурс благодарение на триумфа на Крисия, Хасан и Ибрахим на конкурса в Малта през 2014 г. Надпреварата се организира от Европейския съвет за радио и телевизия (EBU).
В края на годината милиони зрители от цял свят ще наблюдават впечатляващо шоу и ще имат възможността да открият България като страна на древна култура, красива природа и богата история.

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn